DJ Ice Hotel @ TAPE Arnhem 30.03 – 22 uur

DJ Ice Hotel @ TAPE Arnhem 30.03 – 22 uur

I’m DJ-ing for TAPE bar on March 30, Friday at 22.00! It’s Scandinavian night in the Netherlands – danceable indie pop, electronica and shoegaze all night long! YES! It’s also my first time to play in Arnhem, so it’s bound to be epic! 🙂 See you there, spread the northern love!

Here’s the announcement from TAPE’s website:

DJ Ice Hotel

VRIJDAG 30 MAART – 22.00 UUR

Onze eerste Spotify DJ heeft zich aangediend. En wat voor een! DJ Ice Hotel is een Filippijnse met een grote liefde voor Scandinavie. Oftewel, deze kokette dame gaat dansbare indiepop, electronica en shoegaze uit het noorden draaien. Zij aan de ene kant van de bar. Speakers, dansvloertje en leuke mensen aan de andere. Het feest kan beginnen!

 

 

About the Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.